lauantai 20. toukokuuta 2023

Toukokuu 2023

20.5.2023

Kevät on ollut kiireistä aikaa. Esthersin (esthers.fi) kanssa ollut neljä keikkaa maaliskuun jälkeen ja sen lisäksi kaikkea muuta puuhaa enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Nyt on kevätlomaviikko ja yläkerran parissa jälleen. Alkuviikosta hain säkillisen muurauslaastia ja rupesin tasoittelemaan hormin yläosaa. Tasoitettavaa oli 2-3 senttiä ja amatööriltä se otti kaksi iltaa ja hermot meni moneen kertaan. No sain sen kuitenkin riittävän tasaiseksi. Vaatehuoneen oviaukon reunojen pakkelointi on ollut työlistalla myös. 
Tänään hain sopivan maalin hormiin (Tikkurila Muuri, 63€) ja maalasin sen kertaalleen pohjiin. Huomenna toivottavasti ehdin toisen kerroksen vetämään vaikka on Missionin kanssa toiseksi viimeinen keikka ainakin tälle vuodelle. Myös 14 m2 laminaattia tilasin tänään. Rupeaa huone ensiviikolla olemaan listoja ja tapetteja vaille valmis.

Hormi tasoiteltuna ja kertaalleen maalattu

Tällä maalilla maalasin. Tyyristä on!

21.5.2023

Tänään ehdin kuin ehdinkin vielä maalaamaan hormin toiseen kertaan. Hyvä siitä tuli! Sitten iltapäivällä loppupäiväksi treeneihin ja keikalle.
Seuraavaksi on taas vähän siivottava. Huoneen lattia on saatava nyt kokonaan tyhjäksi, koska laminaatit täytyy saada asennettua. Sitten enää tapetteja ja listoja. Noh, sähköt tietysti. Tapetti on jo katsottuna ja se täytyy vaan käydä kaupasta hakemassa. 

22.5.2023

Suuri siivouspäivä taas. Peräkärryllinen roinaa tuli yläkerrasta ja ympäri tonttia. Nyt on remppahuone ihan tyhjä ja laminaatteja vailla. Ylihuomenna laminaatit toivottavasti saapuvat tontille. Sitten enää tapetit ja listat ja se on valmis.  Sitten seuraavaksi vessan pariin joskus. Toistaiseksi se saa kyllä toimittaa vielä varaston virkaa.


Laminaatteja seuraavaksi.

27.5.2023

Aurinkoinen päivä houkuttelee pihahommiin. Sofiannan kanssa ollaan tämä lauantai kahdestaan kotona ja pitäis keksiä istutuspaikka Sofiannan ostamille Malopin siemenille. Sopivia ruukkuja ei löytynyt, mutta jämälautakasassa oli neljä metrin pätkää kyllästettyä paksua paneelilautaa. Susanna pelasti ne joskus iäisyys sitten jostain Byggmaxin jätelavasta. Niistä nikkaroitiin Sofiannan kanssa pari kukkalaatikkoa, vuorattiin sisäpuoli jätesäkillä ja pari säkkiä multaa ja siemenet siihen. Nyt kasvun ihmettä odottelemaan. Laatikot pääsivät paraati paikalle leikkimökin sisäänkäynnin vierustoille.

Jämälautojen kierrätysprojekti

Niistä tuli kukkalaatikko

Laatikot paraatipaikalla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti